Novo

NAJTRAGIČNIJA ljubavna priča Jugoslavije: Njena pogibija ostala je MISTERIJA, on se nikada nije oporavio

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se žene , a o kojoj smo do sada dosta šuta govorili . Naime , reč je o Silvani Armenulić , a koja je šreminula 1976 godine u saobraćajnoj nesreći , a koja je se desila na autoputu Beograd Niš, tačnije kod mesta Kolari , te je Silvana nastaradala kada je imala samo 37 gdoina . Nažalost , tada su sa njom zajedno u smrt otišli njena sestra Mirjana , kao i Rade Jašarević , a koji je taa bio šef Narodnog orkestra , te je on i upravljao vozilom.

Naime , okolnosti pod kojima je ova pevačica preminula su ostali misterija, te nikada nisu razjašnjeni , a njen život , i dalje posle toliko godina smrti intrigira javnost , a o njemu se na neki način govori i u popularnom filmu Toma , a koji je svetlost dana ugledao prošle godine. Naime , pored toga što je uspešna pevačica , također je zaslužna za karijeru pevača Tome Zdravkovića , a kojeg je iznenađujuće dobro odglumio glumac Miilan Marić. Dakle , ona je tako pevala u Leskovcu , te je u jednom trenutku u jednoj noći naišla na jednog mladića koji je sedeo na klupi , te koji joj je tada rekao da nje došao iz sela kako bi našao posao , ali nije baš imao sreće. Tada je Silvana zamolila direktora hotela u kojem je nastupala da mu da neki poaso , a radeći u tom hotelu , Toma je se sprijateljio sa muzičarima , pa je ubrzo počeo da peva i postao prava zvezda.

– Među njima je postojalo veliko prijateljstvo, ali ona je za njega bila nedostižna. Verujem da nikada nije imao hrabrosti ni da joj kaže da je voli. Kada je poginula, bio je očajan. Sećam se da nam je Lepa Lukić to javila. Nikada ga takvog nisam videla, toliko tužnog, prisetila se Gordana u jednom intervjuu. Ostatak tekssta ovde.