Home World Najskuplja mlada na svijetu: Dali su nekoliko hiljada eura za nju, slavilo...

Najskuplja mlada na svijetu: Dali su nekoliko hiljada eura za nju, slavilo se tri dana, ali ovo je sve zgrozilo

768
0

Svadba koja se održala prije nekoliko godina u Slovačkoj, oduševila je svijet i zasigurno je da će se još dugo pričati o njoj.

Naime, ovo slavlje je potrajalo puna tri dana, te je mladi par stekao slavu preko noći i još uvijek su na tom glasu. Izdvojili su 40 hiljada eura samo za svadbu, a muzičari su najviše odnijeli zarade koji su cijele večeri zabavljali goste na vjenčanju. Bilo im je plaćeno i po 500 eura samo za jednu pjesmu! Mlada je tom prilikom nosila i krunicu na glavi koja je izrađena od čistog zlata, a morali su samo nju platiti oko 3 hiljade eura.

Vjenčanje 20-godišnjeg Lukasa i 19-godišnje Eve postao je vrlo brzo hit na internetu, te je snimak pregledan nekoliko hiljada puta u samo nekoliko dana otkako je objavljen, a pregledi su se ponovo aktivirali nakon što je neko podijelio njihov video na društvenim mrežama, pa je iznova postao viralan hit.

Svakako da su mnogi složni u tome da su zaista pretjerali sa svadbom – naravno, svako ko je u mogućnosti ima pravo da sebi priušti svadbu iz bajke, ali da se izdvaja čak 40 hiljada eura – ipak je previše. Toliko novca se moglo uložiti u puno humanije svrhe! Da li biste vi toliko plaćali svoju svadbu?

Pišite nam u komentarima.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..