Talijanski milijunaš i playboy Gianluca Vacchi (52) objavio je da on i njegova djevojka model Sharon Fonseca (25) očekuju zajedno svoje prvo dijete, dječaka.

Par se javio na Instagramu kako bi tamo objavio ovu svoju sretnu vijest dok su zajedno pozirali vrlo sretno i zaljubljeno, prije nego su podijelili sliku Sharonovog stomaka.

Gianluca je rekao svojim pratiocima (kojih inače ima preko 15 miliona): “Danas je Majčin dan i naravno moja prva misao ide mojoj mami. Ali moram reći da je ta žena, kad god sam pomislio na potencijalnu majku za svog sina, imala Sharonove crte lica.”

Zatim je podijelio sliku kako se savija na jednom koljenu dok me je Sharon pokazivala svoj trudni stomačić koji je bio otkriven.

Napisao je: “Puno vam hvala na ljubavi koju ste nam pružili. Životu smo jako zahvalni na ovom lijepom daru.”

Gianluca posjeduje inače proizvodnu tvrtku SEA Società Europea Autocaravan koju je naslijedio od svog poduzetničkog oca.

Kaže se da njegova neto vrijednost (dakle njegovo bogatstvo) iznosi oko 350 miliona funti.

Kad je Gianluca proslavio svoj 51. rođendan prošle godine, Sharon je podijelila njihovu sliku koja je napisala: “Svakog dana očarava me tvoje divovsko i hrabro srce.”

“Želim da i dalje nastavljate svoje snove s ljubavlju i strašću koju imate prema svemu što volite, podučavajući nas da je život pitanje trenutka i da se ne bojimo biti sami.” glasio je samo jedan od komentara.

“Sretni smo mi koji imamo priliku obilježiti tvoj trag u našim srcima. Sretan rođendan @ gianlucavacchi.” poželila mu je preko Instagram lani Sharon.