U popularnom rijalitiju “Zadruga” nikada nije dosadno, pogotovo kada je riječ o jednom od najpopularnijih natjecatelja ovog emitiranog formata, a radi se o Luni Đogani. Navikla je sve ljubitelje ovog rijalitija na razne ekscese, skandale i haos izljeve ljutnje i ljubomore, pa se očekuje samo ono najgore od njezina sljedećeg repertoara.

Ovih dana Luna uživa u svim mogućim čarima hotela u kojem je smještena zajedno sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, a kako su njih dvoje više puta imali intimne odnose (koji su bili sve osim intimni), Luna je više puta naglašavala da “kasni” i da zbog svega toga su oboje zabrinuti kao i nervozni i uznemireni.

Budući da je sve to zbog njenog velikog tereta odlučila je Luna o tome razgovarati s Zlatnom Đurković. Luna joj je rekla što je sanjala i kako je taj san bio zaista potresan i da je ona baš zabrinuta.

I tako je Luna rekla Zlati kako je u snu sanjala da je izbačena iz zadruge i da je odmah napravila test trudnoće koji se pokazao pozitivnim, što znači samo – trudnoću. Luna kaže da je bila zabrinuta u snu da će vijest da je trudna podijeliti samo s majkom Anabelom koja joj je rekla da nije normalna i da nema šanse da postane mama sa samo 23 godine i da bi trebala prekinuti.

Luna je tada rekla Zlati da je u svom snu odmah rekla majci da ne prihvaća pobačaj jer je protiv takvih stvari i da namjerava roditi, da će joj Anabela reći da će joj ona nabaviti posebne pilule s kojima će je otrovati i tako izgubiti dijete. Dodala je da je izbjegavala spavanje sa tabletama za spavanje, i iznenada ju je našla u trgovini igračkama, te da je prva stvar koju je vidjela u trgovini plava portiklica, što je prema njoj znak da je dječak u pitanju.

 

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..