Danas ćemo malo za promjenu razgovarati o namirnicama, o popustima koji znaju kako privući kupce koji onda i ne gledaju zapravo šta kupuju.

Ali, javna je tajna da postoje neki artikli koji se stalno kupuju i koji uopće nisu zdravi, čak i naprotiv, oni znaju na svaki način naštetiti ljudskom tijelu. Najgore od svega je što namirnicu o kojoj danas pričama obožavaju djeca i pravi se vrlo brzo, bez puno problema.To su hrenovke, viršle odnosno kobasice kako ko voli reći, koje su jako zahvalne za napraviti jer ne oduzimaju previše vremena, napravljene su za 5 minuta i mogu se kombinirati sa svime, a što je najgore, prakticiraju se uvijek za doručak. Pune su raznih hemikalija, pesticida, hormona i antibiotika. Najgore od svega, možete posumnjati čim ih isprobate jer zapravo nemaju ukusa i pune su mirisa koji nemaju veze ni s piletinom ni s govedinom, kao što piše na omotu.

Ako slučajno niste znali, one su napravljene od životinjskih iznutrica, kostiju, hrskavice i otpada koji se nigdje ne mogu drugo upotrijebiti. Kad su malo bolje analizirane i povezane s razvojem karcienoma, rezultati su bili više nego ponižavajući i pogubni. Paštete također može ovdje da se grupiše. Vjerovali ili ne, sastav hrenovki je otrov od preko 50% i ljudi bi se ovoga trebali riješiti u najkraćem mogućem roku i zauvijek. Na ovom popisu “mesnih delicija” su svakako i šunke, salame i paštete, kao što im i ime sugerira. “Pa, šteta je” baciti to, napravimo nešto od toga i tako je nastala zapravo pašteta. Naš savjet je pronađite recept negdje na internetu i napravite svoju 100% prirodnu paštetu. Koliko vi jedete ove proizvode? Pišite nam u komentarima.

Preporučujemo