Novo

NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILJANI KULIĆ, BEBICA POTVRDIO: Srbija na nogama, jel moguće da se DEŠAVA OPET?

I danas se dotičemo jedne poznate rijaliti učesnice , a koja je od ranije poznata javnosti , ali je pre samo mesec dana dospela u žižu ajvnosti kada je se njeno zdravstveno stanje toliko pogorršalo da je se doslovno vodila borba za njen život. Naime , ona je odlučila da se u Turskoj podvrgne operaciji samnjena želuca , a sve radi gubitka viška kilograma , ali ej se sve pogršalo. Podsečanja radi , ona je pre operacije imala 120 kilograma , te kao je njena majka Marija istakla počela je da ima problema sa disanjem , kao i sa zglobovima i kostima.

Samim tim , operacije je bila jedini logičan način , a kao i što znate sve je se iskomplikovalo , te je po povratku u Srbiju završila u Bolnici u nišu , gde jooj je odstranjena slezena . Potom je puštena kući , ali joj je se pojavio novi gubitak krvi, početak sepse, i onda je hitno prebačena u Beograd, gde je bila do pre samo paar dana.

Naime , ona je izašla , pa je potpisala papire za Zadrugu 6 , jer je jasno da bez toga ne može . Sada je se povoodom toga oglasio i njen dečko Nenad Macanović , a koji je rekao da će Miljana ipak sa ulaskom malo sačekati : “Miljana je dobro, sve bolje i bolje. Nije još izašla iz bolnice, za jedno pet, šest dana će. Ove priče da je u depresiji su glupost, videli ste i juče na fotografiji, nasmejana je i oseća se odličnio. Jeste, potpisali smo ugovore, ali nema priče o tome dok se Miljana ne oporavi. Čekamo da joj se povuku trombovi, a oporavak traje od tri do šest meseci. Kad sve bude kako treba, onda ćemo – najavio je Macanović.