Astrologija nije samo ozbiljna nauka, već može već može biti jako zabavna, pogotovo kada je konkretno horoskop u pitanu. Da li ste spremni da pročitate sad ovaj horoskop? Pogledajte kako ko mijenja sijalicu kada pregori, zašto se nespava i kakvi su horoskopski znakovi u uniformi – sve iz jednog drugačijeg ugla, na jako pristupačan a opet zanimljiv i tačan način.

Ovan

KAKVI STE U UNIFORMI – Savršen vojnik, bez ijedne mane – uniforma uredna, cipele čiste, cakle se, ponašanje kao u perfekcioniste, nadređeni ga predstavljaju kao primjer drugim ljudima u okolini. Za nekoliko mjeseci postaje dezerter, jer nije unaprijeđen u viši čin te nema na koga vikati iz sveg glasa, pa zato takve strategije za njega.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE NOĆU – Ovaj horoskopski znak smatra da je spavanje suviše lako, krade od sna i izaziva sam sebe da li može da cijelu noć bude budan i da ujutro ipak bude kao nov. Pomalo nerealno, zar ne?

LJUBAVNI HOROSKOP

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA SIJALICA DNEVNOJ SOBI- Samo jedan ovan, ali je potrebno puno sijalica u kući, jer su ovi horoskopski znakovi smotani i grubijani i slome sve što im dođe u ruke, pa tako  i sijalica nije mogla umaći.

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, molim te, daj mi strpljenja, ako može odmah, al baš odmah, ne mogu više čekati… (jeste li se pronašli ovdje?)

ŠTA KAŽU POSLE ODNOSA – Hajde da to opet uradimo ovako kao sad.

ŠVALERSKI HOROSKOP – Nemojte paničiti ako vam sekretarica dobije neke pečate po tijelu, jer ipak to nije ništa opasno.

luftika.rs