Kad je u pitanju astrologija, neki znakovi su jednostavno odaniji od drugih. Ovi, međutim, to uopšte nisu, a pokazati će to čim dobiju priliku za “nekim boljim”.

Djevica – To su znakovi perfekcionista, svima se sviđaju prema vlastitom, znaju što žele i pobjeći će do prvog znaka da je možda osoba s kojom su u ljubavi, od krvi i mesa.

Škorpion – Na početku veze, oni su vrlo strastveni, a Škorpioni, zbog te strasti, često sudjeluju u vezama koje za njih uopće nisu dobre. Kad jednom shvate što se ispod površine zapravo skriva, odustaju i ponovno padnu na drugu osobu, ponovno potaknute istim površnim strastima.

I ostali znakovi također imaju svoje pozitivne i negativne strane odnosno karakteristike, pa prema tome ne možemo ni njih da isključivo sa ovog spiska. Isto tako, nisu ni sve djevice i svi škorpioni ovakvi kao što su predstavljeni i opisani u tekstu. Ima izuzetaka. Kako god, pripazite se ovakvih osoba i klonite ih se u širokom luku.

Pripadate li jednom od tih znakova i mislite li da je istina da je to napisano za vas ili za osobu za koju znate da pripadaju jednom od tih znakova koje smo citirali u tekstu? Pišite nam svoje mišljenje i vjerujete li u astrologiju ili samo za osobine koje se daju za znakove.

Preporučujemo