Zanimljivosti

NAJGORE SVEKRVE I PUNICE RAĐAJU SE U OVIH 5 ZNAKOVA: Od sponzoruše, preko dvolične, do samog đavola. Nikoga ne vole, obožavaju uništavati drugima živote – NE PIŠE VAM SE DOBRO

Svekrve i snahe u našem su regionu odavno poznate kao daleko najveći neprijatelji od trenutka kad snaha uđe u kuću svekrve.

Prema starijim generacijama, uvijek je postojao razlog da i jedna i druga traže nešto što nevalja, pa su neprestano “siktale” jedna prema drugoj, nisu mogle nikako da se podnesu, ali ni njihovi sinovi, odnosno muževi nisu znali šta učiniti, pa je najbolje bilo da se u velikoj mjeri zanemaruje. Sam fakt da neka druga osoba, još gore žena, preuzima vašeg sina i da će učiniti sve što ste vi učinili pobuđuje tu ljutnju u svekrvi i one automatski misle da ih žene njihovih sinova zapravo žele potpuno razdvojiti od njihovog miljenika.

Ali, jeste li znali da svekrvu može odrediti i spram horoskopskog znaka? Naime, bez problema možete saznati kakva vam je svekrva i prije nego što se udate za njezinog sina čitajući šta o tome govori njezin horoskop. Ono što vam donosi još veću sigurnost jeste da horoskop aposlutno nikada ne griješi, tako da se obavezno svaka snaha treba voditi po ovome. Doduše, isto važi i za muškarca koji želi znati kakvu punicu može očekivati.

Naime, svekrva rođena u znaku Bika uvjerit će vas da voli sve što radite, bit će jako dobra prema vama, ali će vam isto tako gurnuti njušku u sve, od hrane koju pravite do odjeće i stanja novca. Ona je izuzetno tvrdoglava osoba, a sve što vam govori da voli poput vas zapravo nije ni blizu istina i tračarit će vas iza leđa kako uopšte nemate ukusa.

Rak je jedna od ubjedljivo najstrašnijih svekrvi po horoskopu. Naime, sve bi trebalo biti prema njoj, kako ona kaže, a ukoliko jednom slučajno nešto zamjerate, gotovi ste za sva vremena, nema povratka, nikada vam to neće oprostiti. Natjerat će vas da igrate bukvalno onako kako ona želi, jer on je ipak “njezin sin”, pa jedino što možete je da se uvučete pod kožu i steknete njezino povjerenje.

Što se tiče Riba, ove su svekrve također izuzetno opasne. Naime, toliko je razmazila sina da će od vas zapravo očekivati apsolutno ​​isti tretman, pa ćete i vi morati raditi sve što ona radi, jer se to očekuje i od vas. Njezin sin nikada ne smije apsolutno ništa propustiti,  a ako zabrljate nešto nema vam pomoći.

Svekrve Djevice su dosta specifične. To su hodajući hipohondri. To su one svekrve koje vam se prikače na vrat i iskorištavaju vas za svaku sitnicu, pri čemu konstantno kukaju o svojim bolovima u koljenima, kuku ili leđima, te vam cijede pozitivnu energiju zasipajući vas sa svojim nebitnim problemima.

Kada su Vage u pitanju, ove svekrve spadaju u poseban krug Pakla. Naime, ove žene mrze bukvalno svaku žensku osobu koja se pokušava primaći njenom sinu, a i generalno ne simpatiše previše ljude oko sebe. Ona će učiniti sve da vam zagorča život, iako joj u suštini niste ništa skrivili.

Prema tome, budite veoma oprezni i ako budete saznali da vam buduća svekrva ima neki od ovih 5 znakova, bježite pod hitno. Spasite se dok nije prekasno.