Novo

Na telu princeze Dajane ustanovljeno nešto ŠOKANTNO: Usledio muk u klinici, MISTERIJA do danas nerešena

U nastavku ćemo da se bavimo sa pričom koja je usko povezana sa trenutno aktuelnom temom u cijelom svijetu, a to je smrt kraljice Elizabete II, koja je preminula u 96.godini života. Nakon njene smrti u medijima su se potegle razne teme, pa se tako dosta piše i o pokojnoj princezi Dajani, koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći i koja je bila miljenica britanskog naroda.

Ona je bila u braku sa sadašnjim kraljem Čarlsom III, sa kojim je dobila sinove Vilijama i Harija, a oni su se razveli, i nedugo nakon toga ona je nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Parizu. Od tada, pa sve do danas razvile su se razne teorije vezane za njenu smrt, koja se desila 31.avgusta 1997.godine, a princeza je tada imala 36.godina. Ono što je isplivalo u medije jeste to da je ona dvije godine prije toga, svom tadašnjem advokatu Viktoru Mišonu rekla kako će pokušati da je se “riješe”, a kao jednu od opcija ona je navela saobraćajnu nesreću.

Kako smo već naveli njena smrt i danas ne prestaje da intrigira javnost, a jedna stvar vezana za to kod ljudi posebno izaziva jezu. Naime, radi se o tome da nisu dugo čekali nego su njeno tijelo odmah nakon nesreće avionom prevezli do Londona, a kada je tijelo stiglo u britansku kliniku ustanovljena je jedna nevjerovatna stvar, a radi se o tome da je njeno tijelo balsamovano samo nekoliko sati nakon njene smrti, i taj postupak je vrlo neobičan, jer obdukcija nije bila urađena. Ostatak teksta pročitajte ovde.