Zanimljivosti

Na prvi pogled izgledaju kao obični par, ali pogledajte bolje: Niko ne može da skonta jedan bizaran detalj (Foto)

Kada prvi put pogledate ovu sliku, oni liče na najobičniji par, on sasvim normalan, bez nekih nedostataka na glavi, ništa mu ne nedostaje, a ona… ok djeluje malo plastična, ali koja djevojka to danas nije.

Međutim, pogledajte malo bolje. Da li ste sada primjetili nešto neobično? Naime, kada sliku ovog para malo bolje pogledate vidite poznatog glumca i bodybuildera Jurija Toločka. A njegova djevojka je – lutka.

Naime, nedavno je on na svojim društvenim mrežama objavio kako je zbog vladajuće pandemije koronavirusa njegovo vjenčanje nažalost odgođeno. Da, dobro ste pročitali. On je imao namjeru da se oženi lutkom. Sa ovom lutkom sa slike. Doduše, on još uvijek ima tu namjeru, samo je malkice morao odgoditi taj svečani događaj.

Inače, Jurij kaže da se njegova izabranica zove Margo i da su oni u vezi već godinu dana. On ju je, navodno, “upoznao” u jednom kafiću kada joj je spasio “život” od jednog muškarca koji nije imao dobre namjere. Ono što je još bizarnije, njen zvanični Instagram profil ima jako puno pratioca, čak više i od njega.

Postoje ljudi koji redovno lajkaju “njene” objave i komentarišu, daju podršku njima dvome. Naravno, postoje i oni koji ovo osuđuju i njega smatraju ludim. Nikome nije jasno zbog čega Jurij sebi nije mogao naći normalnu, pravu, djevojku, jer se on, ako bi sudili po njegovim objavama, baš posvetio svojoj djevojci.

On redovno objavljuje slike na Instagram gdje se može vidjeti da je vodi na različite destinacije. Jedna je lutka vidjela više svijeta nego većina ljudi. On joj kupuje skupu odjeću, nakit i šminku. I ne žali ni najmanje. Inače, znamo da on nije jedini koji je u vezi / braku sa predmetom. Ima jako puno sličnih primjera.