Zanimljivosti

Na OVA 3 dana se ispunjavaju SVE ŽELJE! Pazite šta želite, NIJE ŠUPLJA: Numerolog otkrio, prvi datum je za SAMO PAR DANA (FOTO)

Danas vrlo lagan i simpatičan članak koji će vas sigurno lijepo opustiti i za koji smo sigurni da će vam staviti osmijeh na lice i da ćete pozitivno razmišljati na početku novog radnog dana.

Naime, svaki mjesec u godini ima neke specijalne datume koji pogoduju nekim određenim horoskopskim znakovima. Sada je august i pričamo o posebnim danima u ovom mjesecu. 19. august je dan u mjesecu Lava, a taj je dan također povezan s velikim pravoslavnim praznikom Preobraženja. To je datum koji u nama budi, a naročito u nekim znakovima, poriv za promjenom. Budući da je znak Lava, naročito se odnosi na treći energetski centar. Svako od nas treba novu energiju da bi započeo neku aktivnost. Iskoristite ovaj datum u ovom mjesecu za početak novih stvari, jer sve će vam uspjeti.

20. august je Merkur u znaku Djevice. Kao što sam znak već kaže, ovaj je datum savršen za sve vrste dogovora i sporazuma i za to da svi poslovi idu bez problema. Dan je vrlo opušten, kao i sama Djevica. Svi poslovi vezani za zdravstvo, školstvo i uslužne djelatnosti trebali bi na ovaj dan imati puno sreće. Na ovaj je dan vrlo važna intuicija i “čitanje između redaka”, tako da morate biti dobro fokusirani.

A treći dan o kojem danas govorimo je 22. august, kada Sunce ulazi u područje Djevice. Svima koji su rođeni na ovaj dan u mjesecu augustu, ovo je važan dan jer može doći do velikog zaokreta u poslovnom i emotivnom pogledu. Svi oni koji žele raditi nešto na poslovnom planu, neće odabrati bolji datum od ovog.