Kim Kardashian jedna je od vodećih svjetskih zvijezda na Instagramu. Uvijek je u medijima, gdje god se pojavila, paparaci su tu, a ona je jednostavno magnet i za muškarce i za žene koji se trude na sve moguće načine biti barem pomalo slični njoj. Ovdje prvo razmišljamo o modnim detaljima, u kojima Kim doista dominira. Ima ukus za odijevanje, pa je često vidimo u stvarno neobičnim izdanjima koja na prvi bal užasnu javnost, a nakon nekoliko dana pola Amerike će nositi istu stvar.

Jučer je na Instagramu objavila vrlo zanimljivu fotografiju na kojoj se nalaze vintage Guccijevi tangi. Ono što je zanimljivo kod ovog modela je da su ih top modeli nosili devedesetih, a bili su rijetkost da se kupuju u običnim trgovinama. Ove su se trake pojavile prije točno 21 godinu kao dio bikini seta. Da li je nasljednike naslijedila od svoje majke Kris, ne znamo, ali bilo bi zaista zastrašujuće da ih Kim nosi nakon toliko vremena.

Iako smo stvarno sigurni da Kim Kardashian zaista vodi računa o higijeni, ipak moramo pokazati malu dozu zabrinutosti kada je riječ o zastarjeloj odjeći. Doktorica Jill Rabin tvrdi da ova vrsta odjeće može biti leglo grinja, kao i bakterija kolika. Prema posljednjim istraživanjima, čak 83% čistog rublja sadrži oko 10.000 živih bakterija. Liječnik preporučuje da se donje rublje nosi na 60 stupnjeva nakon što se nosi i baci nakon godinu dana nošenja.

Preporučujemo
Loading..