Zanimljivosti

Na grobu svog sina (10) je svaki dan nalazila KRVAVE PORUKE – Pomislila da je duh njenog sina, a onda je saznala STRAŠNU ISTINU

Ne postoji veća bol za roditelja kada izgube dijete. Još ako im je to dijete bilo bukvalno oteto iz ruku, to je nešto nezamislivo.

Koliko god to morbidno zvučalo, ako je dijete smrtno bolesno nekako se smrt i prihvati lakše, jer se vodimo onom rečenicom “barem ga više ne boli, sada je na boljem mjestu”. Ali šta ako vam dijete jednostavno u jednoj sekundi strada i vi od šoka niste u stanju ni da razmišljate kako treba.

Nešto tako je doživjela Sara Lee Andrews (36) iz Portlanda koja je prije desetak dana izgubila svog sina. Naime, maleni Jamie 10) se igrao sa drugarima blizu ulice, a kada je izašao na put da pokupi loptu naletio je muškarac koji ga je punom silinom udario svojim automobilom i malac je na licu mjesta bio mrtav. Da stvar bude još gora, cijelu scenu je Sara Lee svojim očima vidjela jer je baš u tom momentu izašla da ponudi djecu sokovima. Muškarac je pobjegao s lica mjesta, ali su ga vrlo brzo uhapsili i priveli u policiju.

Prošle sedmice je bila održana sahrana, a onda se počelo nešto veoma čudno događati. Naime, kada je Sara Lee ujutro došla na grob da položi cvijeće ostala je šokirana kada je vidjela tragove dječijih stopala u zemlji. POmislila je da je samo neko malo dijete prošlo tim putem, ali onda je dan kasnije pronašla isto, ali ovaj put uz poruku “Mama, zašto si dopustila da umrem?” Blijedo je gledala u papir i počela da se trese.

Dan kasnije je sa sobom povela svoju najbolju prijateljicu, ali ništa nisu mogli da vide. Odahnula je i pomislila da je sve samo sanjala. Ali, kada je idući dan došla, dočekala ju je poruka na grobu njenog sina ispisana krvlju “Mama, dolazim po tebe.”

Na njen zahtjev instaliran je video nadzor, a kada je pregledala naredni dan snimke, uočila je da je jedna žena prilazila grobu njenog sina i iscenirala sve to, samo da bi izludila sirotu Saru Lee. Saznalo se da je žena sa snimka supruga muškarca koji je autom udario sirotog dječaka i htjela da se osveti što je njen muž sada u zatvoru.

Ko je ovdje zaista bolestan?