Zanimljivosti

Muzičaru i manekenki cijeli svijet se smije. Njima ne smeta, oni se vole. “Ona je moja beba.” “Veličina nije bitna” (FOTO)

Model plus size iz Obale Slonovače, Eudokie Iao i njen dečko, gvinejski muzičar Grand P postali su nedavno globalni hit nakon što je njihova neobična ljubavna priča završila u brojnim medijima dilje svijeta, ali već neko vrijeme oni su fenomen u Africi.

Muzičar Ima rijetku genetsku bolest koja se zove progerija, koja je samim time uticala na njegovu visinu, a Jao je ponosna na svoje obline pa su, kako njih dvoje kažu, u startu bili spremni na šale o razlikama u veličini. Ipak, to im uopšte ne smeta jer je, kako tvrde, njihova ljubav iskrena i jača od tih zlih jezika.

Osim što slušaju svakodnevno podsmijavanja zbog velike razlike u veličini između partnera, optuženi su i za inscenaciju svega kako bi privukli pažnju medija, ali muzičar tvrdi da je tu riječ samo o besposlenim hejterima i da je Eudokie ‘njegova velika beba’.

Eudokie može zahvaliti svom prepoznatljivom izgledu tu svoju izuzetnu popularnost u Africi, a osim što je model plus veličine, često se pojavljuje i u tamošnjim emisijama, dok na društvenim mrežama ima milione pratioca.

Često objavljuje slike sa svojim momkom, a par tvrdi da ih ni predstojeća ‘svetska slava’ neće promijeniti i da će i dalje ostati jverni jedno drugom.

Šta vi mislite o ovom neobičnom paru? Da li je stvarno iskrena ljubav ili je stvaarno sve samo zbog svjetske slave i marketinga? Naravno, tih “lažnih” parova viđali smo često, ali isto tako smo imali priliku viđati i parove koji se, uprkos velikim razlikama, vole iskreno i takve priče nam zaista poprave dan.