Zanimljivosti

Muž ušao u WC i video da radim ovu BIZARNU stvar: Bolesna sam, STIDIM SE: 15 godina radim ovo: OSTAVIĆE VAS BEZ REČI(VIDEO)

Danas vam prezentiramo vrlo interesantnu priču koja nam stiže iz Velike Britanije, konkretnije iz gradića koji se zove Davon.
Ime ove vrlo čudne žene s još čudnijim navikama je Lisa Anderson, koja već dugo dugo godina ne prestaje da jede dječji puder.

Jeste li ikad prije čuli za tako vrlo čudnu naviku? E, ona dnevno mora jesti najmanje 100 grama dječjeg pudera, a kaže da je ovisna o tome.

Sve je krenulo prije 15 godina, kad je previjala tada svog malog sina Chrisa, na nadlaktici joj je ostalo malo tog praha i ona je slučajno malo liznula. Jako joj se svidjela lijepa aroma, a onda je otišla na svoje tajno mjesto i krenula jesti sve više praha. Na dnevnoj bazi troši 10 funti na hranu i prah, a na godišnjoj bazi jede prah od 7000 do 8000 funti.

Tvrdi da dnevno pojede oko 200 grama pudera i da jednostavno nijedna hrana ne može ni blizu zamijeniti taj fenomenalni glatki okus lijepog dječjeg pudera. Pokušala se jednom odviknuti i izdržala je puna 2 dana, a kako Lisa tvrdi, to su bili najgori i najbolniji dani u njenom životu.

Čak ju je i suprug uhvatio u kupatilu kako to radi, a bio je toliko ljut, natjerao ju je da odmah potraži stručnu pomoć liječnika. Otišla je psihijatru, a dobila je i dijagnozu nazvanu pika sindrom. Pogledajte za kraj video kako sve to izgleda i kako Lisa uživa u puderu.