“Moj muž mi je ovom porukom jasno stavio do znanja kakvo mišljenje ima o meni. Rekao mi je da sam debela. Ostala sam šokirana. A onda sam mu i ja ostavila jednu porukicu ispod, adekvatan odgovor…”

How to Stop Arguing With Your Husband or Wife | PairedLife

To stoji u opisu objave jedne žene kojoj je njen muž ostavio jasnu poruku čime je pokazao šta zapravo misli o njoj. Ona se naravno uopšte nije obradovala kada je pročitala šta joj je muž napisao, čak je bila i tužna jer je čovjek za kojeg se udala tako površan. Naravno, ko bi se obradovao da je dočeka ovakva poruka od voljene osobe?

Shvatamo mi da je dobra stvar da skrenete pažnju nekome zarad njegovog ili njenog dobra i zdravlja, međutim to svakako ne znači da morate da vrijeđate nekoga. Kada želite sugerisati nešto takvo morate uvijek da imate na umu na koji način ćete to da kažete jer se ta osoba može vrlo lako uvrijediti.

Ovaj je muž svojoj ženi, vjerovatno samo htio staviti do znanja da je se u skorije vrijeme malo više udebljala, što može naštetiti njenom zdravlju, ali je to kazao na dosta glup način.

Kao što vidimo on je, umjesto da popriča sa njom i da je posavjetuje, nacrtao na listu papira  nju i pokazao šta misli kako ona zapravo izgleda. Pogledajte na slici ispod kako je to sve izgledalo.

Međutim, na sve to nije ni ona ostala dužna pa je dopisala ispod svoj odgovor odnosno nacrtala šta misli ona za njega. A evo šta mu je odgovorila:

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.