Životna priča Milice Kemez, koja je postala drugoplasirana u četvrtoj sezoni reality showa “Zadruga,” ostavlja dubok dojam u javnosti. Kroz mnoge izazove i prepreke, sreća je konačno osmjehnula Milici, pruživši joj krov nad glavom i novu priliku u životu. Tijekom njezinog sudjelovanja u popularnom TV formatu, hrabro je podijelila svoju potresnu priču o porijeklu i životnim borbama.Milica je odrasla u udomiteljskoj obitelji, a njezino rođenje i porijeklo dugo su bili obavijeni tajnom. Tek tijekom boravka u “Zadruzi” otkrila je istinu o svom ocu, preminuloj majci i svojem muslimanskom podrijetlu.

Iako je odrasla u obitelji koja je slavila i muslimanske i pravoslavne praznike, često su kružile netočne glasine o njezinom podrijetlu, uključujući tvrdnje da je Romkinja i da je promijenila ime.Unatoč tome što nije imala podršku od obitelji i prijatelja, Milica je pronašla utjehu u ponovnom povezivanju s bakom, koja je sama prošla kroz teške trenutke nakon što je rodila sedmero djece. Iako je bila uskraćena za podršku svoje biološke obitelji, Milica nije gajila duboko neprijateljstvo prema njima, iako je kao dijete bila zbunjena njihovim napuštanjem. Vremenom je odlučila nastaviti dalje, a njezin put vodio ju je kroz školovanje za frizera, fakultet, i posao promotorice.Iako se našla na početku i suočila s financijskim izazovima, Milica je čvrsto odlučila izgraditi svoj put.

 

Uložila je sve što je imala u otvaranje vlastitog salona i hrabro se suočila s izazovima. Iako je morala raditi od temelja, nikada nije odustala. Iako se njezin put uključivao u posao promotorice, ističe da se nikada nije bavila prostitucijom, jasno naglašavajući da takav životni put nije za svakoga.Milica je postala inspiracija mnogima, pokazujući da se uz predan rad, odlučnost i upornost može prevladati teškoće i ostvariti snove. Osim toga, otkrila je da je njezino rođeno ime trebalo biti Emina, no njezina udomiteljska obitelj dala joj je pravoslavno ime. Njezina priča podsjeća nas na snagu ljudske volje i mogućnost prevladavanja izazova u životu.