Novo

Muškarac video da niko ne obilazi grob i donosio CVEĆE: Kad je saznao kome pripada, život mu se promenio!

Ovu radnu sedmicu započinjemo sa jednom pričom za koju vjerujemo da će itekako ukrasti malo vaše pažnje, jer na društvenim mrežama ova priča izazval je lavinu komentara ali i različitih reakcija, a kako ste i sami mogli da zaključite, naša današnja tema odnosi se na groblje, a ovakve i ovima slične teme ljudima su oduvijek bile zanimljive. Dakle, u nastavku ćemo da vam pišemo o jednom čovjeku koji je iz Velike Britanije, i koji je ovu priču odlučio da podijeli sa svima.

Naime, priča se odnosi na to kako je on svoju suprugu upoznao, tako što je dolazio na groblje, i stavljao cvijeće na grob jednog stranca, ali on nije znao ni ko je taj čovjek niti kako je preminuo, da bi kasnije on saznao da je taj čovjek zapravio bio ubica. Britanac je svima otkrio šta mu se to desilo 2019.godine, i rekao kako je sve bilo kao iz filma i potpuno nevjerovatno. Iako se ovako nešto ne dešava ljudima svaki dan, Matu se desilo, ali i pokazalo da ipak treba da obratite pažnju na nadbgrobne spomenike nepoznatih ljudi, i da se zapitate o njihovim životnim pričama.

Matova priča počinje tako što je on vrlo često posjećivao grob svog oca, da bi primjetio da neposredno pored njegovog oca, postoji grob na kojem nikada nema cvijeća, niti je on primjetio da iko dolazi da ga posjećuje, pa je tako on napisao: “Nikada nije imao cveće. Umro je na Božić u 37. godini i videvši tužan prizor, počeo sam da mu kupujem cveće. Da, počeo sam da kupujem cveće čoveku kojeg nikad nisam upoznao. Znam da zvuči čudno, ali počeo sam da razmišljam o njemu kao o prijatelju”. Ostatak teksta pročitajte ovde.