Showbizz

Može da mu bude MAJKA: Poznata estradna zvijezda uhvaćena sa OVIM DEČKOM, milioner koji nema ni 20 godina?! EVO kako je zaradio pare (FOTO)

Već smo se navikli da naletimo na sve moguće i apsolutno ništa nas ne bi trebalo iznenaditi pogotovo što se tiče ljubavi.

Poznata je poslovica koja kaže da ljubav ne poznaje godine, ali u našem tradicionalnom i konzervativnom okruženju svi se iznenade kad neka starija žena ima mladog dečka, dok je pak suprotna situacija, kada je muškarac daleko stariji od žene, društveno prihvatljiva.

Još kad je ta žena koja ima tog mladog dečka slavna osoba, onda je to tema za dobre tračeve koju podržavaju mediji, a ovaj put je riječ o slavnoj pjevačici Dari Bubamari koja ne krije da je u vezi s dečkom koji nema čak ni 20 godina, koji je bio sa njom na odmoru. Tip po imenu Toni, iako mlad, već je milijunaš, a vjerovali ili ne, Dara nije njegova prva poznata “djevojka” u Srbiji.

Prema nekim pričama, Toni je također bio u vezi sa popularnom voditeljicom Dušicom Jakovljević, a sada je u vezi s Darom, a fotografije sa zajedničkog ljetovanja objavljuje redovno na Instagramu. Toni je zapravo sin uspješnog poslovnog čovjeka iz Šida koji je vlasnik lanca restorana u Italiji. Njegov otac živi u Italiji i Toni tamo često odlazi i pomaže mu voditi posao. Mediji su u početku izvijestili da je Toni imao 23 godine, ali kasnije se ispostavilo da on ima svega 20 godina.

Jedan od njegovih prijatelja otkrio je da je Toni donedavno bio veoma skroman momak koji nikad nije rasipao svoje bogatstvo. Međutim, budući da su ga u Srbiji napale poznate žene, sve češće dolazi u zemlju i ponaša se sada pomalo bahato.