Home Stories Morali smo zbog bebe da ubrzamo vjenčanje, a onda sam shvatio da...

Morali smo zbog bebe da ubrzamo vjenčanje, a onda sam shvatio da moj sin ne liči na mene – Gadim se sam sebi

1015
0

Četiri godine smo bili u ljubavnoj vezi, a moja sadašnja žena, koja je tada bila djevojčica, ostala je trudna i morali smo ubrzati vjenčanje za bebu.

Mi smo u braku više od pet godina, a naš sin je napunio 5 godina prije nekoliko dana. Ne znam zašto, ali u meni se pojavio crv sumnje da on nije moje dijete. Isprva sam ignorirao tu misao, ali iz dana u dan sumnjao sam sve više i više, i sve više sam shvaćao da moje dijete uopće ne liči na mene. Tada sam počeo ozbiljno razmišljati o analizi DNA i napraviti test očinstva. Budući da nemam novca za plaćanje, odlučio sam posuditi novac.

Tako sam u poliklinici napravio test i dobio sam test koji kaže da sam i dalje otac djeteta. Kao da je u tom trenutku iz moga srca pao kamen … ali kad mi je taj osjećaj zadovoljstva prošao, počeo sam se ne dopadati sam sebi, ali doslovno. Ne mogu čak ni vjerovati da sam tako mislio … pored sebe imam najbolju ženu na svijetu, ja se ne volim.

Pogotovo sada imam problem jer sam bio zadužen za jednu opasnu vrstu bez ikakve potrebe. Ne znam šta mi se dogodilo, kao da je neki vrag ušao u mene, ja doista ne znam kako da vratim tu svotu koju sam pozajmio, pogotovo zato što su hladni dani i nema gdje zaraditi novac za život, a kamoli spasiti.

Nepotrebno sam se našao u velikom problemu .. Zaslužio sam, ali moja supruga i djeca nisu ..

Preporučujemo
Loading..