Novo

Morala hitno na CARSKI REZ! Baka Mira mislila da je u klimaksu, a onda je doživela ŠOK: “Obuzeo me je strah”

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja je malo drugačija od onih na kojem smo inače navikli . Naime , verujemo da ste do sada jako često imali priliku da ovako nešto pročitate , a mi ćemo dakle , kako ste već mogli da zaključite govoriti o začeću. Naime , danas dosta parova vodi borbu sa tim problemom , a za koje ne postoji neko specijalno rešenje.

Dakle , kako smo već istakli , verujemo da već znate , ali došlo je takvo vreme da se dosta parova odluči na umetnu oplodnju , a za koju je potrebna velika količina novca , aa sve nakon što mnogo vremena provedu pokušavajući da dobiju dete , ali im to ne uspe . Međutim , ponekad i umetnja oplodnja ne učini ništa , pa od trudnoe ni trgaa ni glasa , a ostanu im samo dugovi koje godinama vraćaju. Postoje i one žene koje nemaju adekvatno stanje da bi dobile dete , ali im to uspe iz više puta , dok oni koji imaju appsolutne sve uslove ipak to ne mogu . Naime , mi ćemo danas da govorimo o jednoj ženi koja se zove Mišel , te koja je u 63 godini saznala da će postati majka . Ona je otišla kod lekara na običan pregled , a sznala je da je u 26toj nedelji.

Odmah je shvatila da neće moći prirodno da se porodi , pa joj je zakazan carski rez,a mali Grejson je u decembru stigao na svet , ali je jedno vreme proveo u inkubatoru jer je rođen u 34 toj nedelji. Akušer Mišel Hol, dr Tomas Beket, dao je i svoje mišljenje na ovu temu, te je rekao da je njen slučaj u stvari 1 na milion. Vaša mišljenja ?