Zanimljivosti

MONIKA SE DOSELILA U STAN ISPOD SVOG OŽENJENOG LJUBAVNIKA: On je napravio tajne stepenice i par je tako živeo 10 godina, a onda..!

U poslednje vreme na žalost, jako je puno tužnih vesti koje nam dolaze sa svetske estradne scene. Mnoge poznate osobe, a najviše glumaca i pevača je preminulo u poslednje vreme. Mi se danas fokusiramo na Italiju koja je svakako poznata po jako lepšim ženama. Ovih dana celu “čizmu” je pogodila vest o smrti Monike Viti, jedne od njihovih poznatijih pevačica i glumica.

Njena slava je krenula još sredinom 60 godina prošloga veka, kad aje njena karijera bila na vrhuncu, i producenti su se itekako otimali za komadić njenog šarma i glume, koji je garantovao uspeh ako krene sa svojim jako dobro odarađenim poslovima. Tada je naime slavni režiser iz Italije, Mikelanđelo Antonio, u samo par godina snimio čak 4 filma sa ovom glumicom, te je njoj napravio svetsku slavu, a sebi više nego dobru zaradu u to vreme. Postao je jako poznat i cenjen režiser pomoću slavne Monike.

Ona je njemu bila sve u životu, a u privatnom životu mu je čak bila i ljubavnica. Rođena je 1931 godine u Rimu, a u javnosti nikada nije pričala o problemima koje je imala u svome detinjstvu. Jedino žensko dete je bilo u porodici, a kada su roditelji odlučili da presele u Amerikuu, ona ih je odbila, te je želela da ostane u italiji i da postane glumica. Sve je to uspela, a 1995 godine se udala za režisera Roberta Rusa, a 2002 godine je doznala da boluje od Alzahjmerove bolesti, i tada se poslednji puta pojavila u medijima. Poslednje dane je provela u krevetu u jako teškom zdravstvenom stanju.