Vesna Rivas, stalna učesnica rijalitija koja je ovoga trenutka u Parovima je bila u rijalitiju podvrgnuta poligrafu, pa je na taj način otkrila neke detalje iz svoga privatnoga života za koje je malo ko znao.

Vesna je sasvim mirno i bez ikakvih problema odgovarala na mnoga pitanja koja su joj bila postavljena, ali su na neke njene date odgovore svi ostali ipak u  čudu i nisu mogli da povjeruju da je to stvarno istina.

Recimo, na pitanje da li je razočarana što joj se sin nikada nije oženio, ona je objasnila da to uopšte nije istina jer je ona uvijek željela da je njen sin nađe sebi pravu ženu, nebitno kad to bilo.

Onda je uslijedilo pitanje i odgovor koji je bukvalno iznenadio sve, a pitanje je bilo da li je istina da se zbog nje jedan momak ubio, na šta je Vesna odgovorila potvrdno, i da je jednom prilikom taj dečko došao i kleknuo da je prosi i da je tako spriječi da se pomiri sa jednim drugim svojim dečkom kojeg je ranije imala i bila u vezi. Dodala je Vesna da su tada imali samo po 17 godina i da se nakon što je odbila njegovu prošnju taj mladić napio i bacio sa četvrtoga sprata.

Dodala je Vesna da nikada tom momku nije davala nikakve lažne nade i da je sa njim sasvim iskreno razgovarala, te da ju je on jedno vrijeme strpljivo čekao nadajući da će ipak nekada biti zajedno, ali da je na kraju ipak završio na taj način. Dodala je i da je taj momak imao veoma težak život te da joj je pisao lijepe pjesme.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..