Poznata srpska pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca je, kako se navodi, u srpskim medijima izjavila jednu, blago rečeno, čudnu rečenicu.

Naime na društvenim mrežama već nekoliko sedmica kruži fotografija (skrinšot) na kojoj Ceca javnost ponosno napominje da će njen sin Veljko Ražnatović biti veoma uzoran dečko u budućnosti, ali i da će kao i njegov pokojni otac Željko Ražnatović da bude humanitarni radnik i da pomaže ljudima.

Po skrinšotu koji je nastao i koji vam pokazujemo u nastavku, moglo bi se reći da je izjava data za popularni srpski list Kurir ili barem da je njihov portal tu vijest prenio. Ipak pretragom na google – u, nema ovakvog sadržaja, tako da zaključujemo da je vijest vrlo brzo obrisana sa portala.

Inače ova izjava, šokirala je u potpunosti i zgrozila javnost u regiji, jer je Ceca Arkana nazvala onim što ni u nekom alternativnom univerzumu nije – humanitarnim radnikom.

Jedan od najpopularnijih kometara na ovu objavu glasio je: “Da, inače je naš drug Arkan poznati humanitarni radnik u Bosni bio, pomagao je mnogima.”

Da li je ovo istina? Šta vi mislite? Da li je ovo Ceca zaista izjavila ili je sve farsa i laž medija? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

Što se Veljka Ražnatovića tiče, on je već nekim svojim ranijim izjavama stavio do znanja da želi da opere čast svog pokojnog oca, da stupi u njegove korake. Svi se sjećaju njegove izjave da je spreman sam da brani Srbiju i da ide na Kosovo.

Izvor: dnevnizurnal.com

Preporučujemo
Loading..