Novo

MOKA SLAVNIĆ IZNEO SAV PRLJAV VEŠ ANE I ZVEZDANA: Bez dlake na jeziku otkrio kakve je uvrede i psovke dobijao! (VIDEO)

Od kako je rijaliti učesnik Zvezdačn Slavnić javno prevario svoju nevjenčanu suprugu Anu, mediji i javnost ne prestaju da bruje o tome. I dok su ih svi osudili, izgleda da jedino podršku imaju od Zvezdanovog oca Moke Slavnića, kojem je sreća sina na prvom mjestu. Iako ga je podržao u njegovim odlukama, zbog nekih njegovih postupaka poslednjih nekoliko dana Moka ipak osuđuje svog sina, ali zbog ranije podrške i svega što je govorio za domaće medije na ovu temu, on sada nije u dobrim odnosima sa prevarenom Anom.

Sada je on dao mišljenje o svom sinu i njegovoj nevjenčanoj supruzi Ani, prilikom gostovanja u studiju kod Dušice Jakovljević, pa je on rekao sljedeće: “On je došao iz jednog sveta, da kažem na Havaje. Ja sam bio šokiran koliko je dao pristup ljudima. Sad mu zameraju što je prijatelj sa svima. To je rekao jedan degenerik. Zvezdan se snašao kako je trebalo da se snađe. Pravdoljubiv je, voli da bude ženski zaštitnik. Njemu se desio život, ne može da se vrati više. Njegova bivša je danas u “Premijeri” rekla da su 4 godine zajedno, ja to nisam hteo pre da kažem. To što su bili u mladosti, parcijalno su bili. 7 i po, pa 2 i po, pa 4 i po. Bio sam izvređan, da sam kao čovek nula. Hvala joj.

Ali ona je povređena žena, ima prava. I važno je da li je 4 godina ili 15. Nije isto. Ali ja to ne umanjujem. I da kažem, ako nema burme, ne može devojka da bude švalerka ili ljubavnica. Ne pravim razliku između bračne ili vanbračne. Ali za Anđelu je to razlika i ja sam na njenoj strani”, rekao je Moka, a onda se Dušica ubacila i rekla da ona nikako ne može da amnestira prevaru, na što je Moka rekao: “Ko je koga prevario? Rekao je istog trenutka. Rekao je”. Detaljnije u video snimku ispod.