Zanimljivosti

Moje dijete je VRIŠTEĆI došlo iz škole! Učiteljica na zadaću napisala UŽAS: Onda sam joj ja NAPISALA OVO! Sad čekam njenu reakciju (FOTO)

Prošli mjesec je opet škola krenula po starom, uživo, kako i treba da bude, nakon što je prethodna akademska godina (zvana cirkus) okončana online nastavom.

Međutim, iako je škola išla redovno, “staromodno”, u samoj školi bilo je jako puno problema. Ni danas djeca više nisu ono što su bila, ali isto tako učitelji i profesori više nisu ni blizu na razini koja je prije bila obavezna. Imamo mnogo situacija kada su roditelji bili prisiljeni reagirati, a mi vam baš danas donosimo jednu takvu situaciju.

Naravno, najteža situacija s prvačićima koji se, očekivano, ne mogu odmah uklopiti u novi nastavni plan i program, pa nisu rijetki slučajevi da djecu počnu plakati kad u školi dobiju jedinicu, iako se to lako može ispraviti. Međutim, u ovom slučaju imamo ipak situaciju s djetetom koje zaista ima ružni rukopis, a učiteljica je u nastavku napisala velikim slovima “UŽAS”.

Majka ovog djeteta potpuno je poludjela kad je vidjela što se bezobrazna učiteljica usudila napisati njenom djetetu, pa je odlučila uzvratiti istom mjerom, napisavši ovu zanimljivu poruku:

„Na taj način se ne daje volja za školovanje. U moje vrijeme je pisalo ‘Nije dobro, vježbaj’. A ‘užas’ je ovdje za učiteljicu koja je ovo napisala, jer vaš je posao učiti djecu, a ne moj.”

Dole se potpisala i poslala učiteljici. Jeste li vi možda imali slična iskustva sa svojom djecom i njihovim učiteljima, profesorima ili predavačima? Napišite nam u komentaru šta mislite o današnjim predavačima u odnosu na prethodne.