Novo

MOJA SVEKRVA JE MLADA, IMA SAMO 43 GODINE! Svi misle da je to blagoslov, ali ljudi moji, to je poseban KRUG PAKLA !

I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu priču , a reč je o tome da ćemo da govorimo o jednom problemu koji mnoge mlade devojke imaju danas , a koje odluče da uđu u bračne odnose . Nai me , nekada je to bilo kao blagolsov kada imate mladu svekrvu , pa bude neko ko vas razumije , nema ništa protiv da pričuva dete , kao i da gurne po koji dinar ako zatreba . Međutim , da to baš i nije tako pokazuje nam današnja priča , a reč je o jednoj ženi , koja je otkrila kako to izgleda kada imate mladu svekrvu :

” Imam mladu svekrvu, Marinu. Ima samo 43 godine. Rano se udala. Imala je samo 18 godina kada se rodio moj muž Rade, a godinu dana kasnije i njegov brat Adam.Ona i moj svekar imali su dobar brak. Deca su odrastala u srećnoj porodici. Marina je odmah nakon srednje škole završila kurs za računovođu i počela je da radi u maloj firmi. Danas je ugledni računovođa u dobroj kompaniji. Kada je Radetu bilo deset godina, njegov otac je doživeo strašnu saobraćajnu nesreću. Marina je ostala sama sa dečacima. Naučila ih je da budu odgovorni, smaostalni, da završe škole i da budu ljudi. “

“Kada su stasali za srednju školu, Marina ih je poslala u inostranstvo na školovanje. Dobili su stipendije i ona nije morala da brine o njima. Bar ne finansijski. Tako smo se Rade i ja upoznali, a uskoro i venčali.” Ostatak možete pročitati ovde.