Priča počinje ovako.

Ljubavnica mi je spasila brak! Imam 37 godina, 3 sina, supruga i dobrog ljubavnik. Prije 5 godina moja mama je predložila da pronađem nešto sa strane, čisto da se opustim, jer sam u tim danima stvarno bila pod stresom.

Moj suprug je terenski radnik, ne dolazi iz Rusije 6 mjeseci, nastavlja graditi karijeru, novac, bog zna što ne treba, želi kuće, vikendice, stanove i ja sam u njegovom životu na 10. mjestu. Tada, bilo mi je očito da mi neko nedostaje, zadovoljava me svaki dan, usrećuje me, ispunjava me, nedostaje mi sve što je primijetila moja mama, i odmah reagirala, kao svaka prava majka.

Uvijek sam izgledala sjajno u svojim godinama i nije mi trebalo dugo da pronađem pravi komad piletine, malo mlađe. Imam 32 godine, a on ima 24 godine, košarkaš, uh, kako me usrećio i napunio, pretvorio me u posve drugu osobu, sretnu i ispunjenu. Dosad neviđen problem jer moj muž tada nije bio kod kuće 4 mjeseca, mislila sam uništiti trudnoću, ali uplašila sam se.

Kad je moj suprug došao iz Rusije, bila sam u drugom mjesecu trudnoće, nisam spavala noću, nisam znala što da radim, a onda mi je mama rekla da prikrijem trudnoću sljedeća dva mjeseca kako je moj muž trebao biti kod kuće.

Čim je čuo, suprug je došao iz Rusije, to je bio naš treći sin, i bio je toliko sretan da mi je kupio ogrlicu, narukvicu, prsten i minđuše od čistog zlata, 2.500 eura. Bili smo presretni. Dakle, dok smo svi sretni i nasmiješeni, nije važno što se krije u pozadini.

 

Izvor. Balkanlifetoday.info

Preporučujemo