Moji roditelji sretno su braku već punih 20 godina i imali su dobar brak sve do nekih 4 mjeseca unazad, a onda se sve promijenilo.

Naime, moja divna mama je počela da vara mog tatu sa mojim školskim priijateljem. Mi smo sada treći razred srednje škole, i moja ga je mama naravno upoznala preko mene. U početku mi je to smetalo, i bila sam baš ljuta na nju. Prvenstveno zato jer ona vara mog tatu, a on to nije zaslužio, a zatim i što ga vara baš sa momkom koji ima kao i ja 17 godina, a treća stvar, on je i moja simpatija, i ja sam bacila oko na njega. Ali, ubrzo se sve nekako munjevitom brzinom promijenilo.

Tu sam vezu prihvatila iz samo jednog jedinog razloga. Moja me je, naime, majka uključila u sve to i nećete mi vjerovati kada vam kažem koliko je moja mama zaradila love od našeg momka čiji je otac jako bogat, a samim tim je i moj sedmični džeparac drastično porastao. Počela sam odjednom da dobijam stavri za koje sam ranije mogla samo da sanjam, jer finansijski nije bilo šanse da bi ih sebi mogla ranije priuštiti. Od zabavljanja sa njim moja mama zaradi… uh, ma ne mogu ni izbrojati koliko.

Inače sam ja u školi odlična učenica, jedna od boljih u razredu, ali sve više razmišljam da na kraju batalim školu i krenem sa mamom i da kao i ona uživam u životu. I njoj je eto uspjelo. Napustila je srednju i danas živi kao da ima 5 fakulteta.

Znam da će vrlo vjerovatno mnogi osuđivati ovakav potez, ali zamislite samo to – uživate, ništa ne morate raditi, još zarađuje lovu.

Pa da li kombinacija može biti bolja. Lijepa sam i pravo zgodna, prepametna i mislim da bi mogla imati veoma lijep život, ostvariti se kao žena do možda 30-te godine i onda zasnovati svoju porodicu, i naravno ovako kao moja majka naći nekog mladog momčića koji ima bruku para. Gdje ćeš bolji život od toga.

Preporučujemo