Svaki dan, neke vijesti koje nam se ponude na čitanje putem Interneta, bukvalno nam smuče život. Sve je danas otišlo u nekom drugom smjeru, smjeru gdje ljudski razum jednostavno nije poželjan. 

Naravno, svjesni smo da su takve stvari oduvijek postojale, ali se ranije nije toliko pričalo u javnosti o tome.

Jedna od top tema i evidentnih trendova modernog svijeta su veze muškaraca i žena gdje razlika u godinama postaje, ne samo zanemariva, nego i jednostavno sve veća i veća.

Danas vam donosimo jednu takvu priču, koja je jednostavno nevjerovatna: “Moja kćer ima tek 17 godina, a njezin dečko ima 58 godina. Danas sam saznala za ovu vrlo lošu vijest i pala sam u nesvjest od nevjerice. Imam 58 godina, još stariji je od mene. Moji ljudi, meni je strašno i potpuno nezamislivo.

Kad mi je moj bliski prijatelj rekao ja to u početku nisam vidjela, ona je bila poludjela, a onda mi je pokazala fotografije na kojima su moja kći i njen “dečko” javno ljube i grle u parku. Tada sam doživjela živčani slom, bila sam luda, jednostavno nisam mogao doći do sebe.

Napustila sam posao, nikoga nisam pitala, jednostavno sam istrčala i odmah otišla kući. Kad sam je pitala je li ono što mi je danas rekla o njoj moja prijatelja istina, bila je tako odvažna i isprva je rekla da je to istina i da će se udati za njega čim napuni 18 godina, da je tako zaljubljena u njega i da on redovno dolazi ovdje i da imaju vruće odnose u njenom krevetu više sati.

Rekla sam joj istog trenutka da ću ga tužiti jer je još uvijek maloljetna, ali moja se kći tada uvratila i rekla da će sama sebi oduzeti život, ako na bilo koji način ugrozim njenu ljubav, tada njezina sasvim savršenog čovjeka.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..