Novo

“MOJ OTAC JE ZA MENE M*TAV”: Zadrugarka saopštila UŽASNE VESTI

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o najpopularnijem rijaliti programu na našim prostorima , a reč je o Zadruzi , a koja je mesto gde se dešava sve i svašta . Naime , kako je poznato Anita i Zola su pokrenuli ljubavni odnos od nedavno , pa su tako se nedavno dotakli priče porodice i roditelja , te je Anita odlučila da doslovno ogoli dušu , pa je svojim detaljima iznenadila javnost . Naime , ona je se dotakla odnosa sa ocem , pa je priznala da je on za nju – mr*av.

– Majka je uvek tu, šta god da uradim. Dok na primer otac nije znao da sam se porodila, majka ga je zvala: “Desilo se nešto, ne mogu preko telefona, oko dece je”. Rekao da ne može, mora da kosi. Na kraju ode kod majke, ona mu kaže: “Čestitam, postao si deda”. Znaš koju je frku napravio, udario je. I ja mu tu napišem da je mrtav za mene, on napiše majci svašta. Nije došao da vidi dete dugo. Nije ga ni video, nego kad je trebalo da da alimentaciju majci, ja namerno povedem dete, nije ga ni pogledao – ispričala je Anita.

– Moraš da shvatiš jednu stvar, danas-sutra da se desi da od svega ovog da postaneš neko i nešto u životu, ostvariš svoje ciljeve, postaneš uspešna žena, mnogi ljudi koji nisu bili uz tebe će da se kaju i da pokušavaju na sve načine. Kakav god da je otac, opet je tvoja krv – dodao je Zola. Potom je dodala da se plaši reakcije majke na vezu sa Zolom.