Dolazak ljeta za mnoge ljude označava početak borbe protiv celulita, a evo kako riješiti koru naranče koju imate na butinama i rukama na prirodan način, piše Lovesense.

Mnogi proizvodi koji obećavaju brzo i magično uklanjanje celulita nisu pouzdani i općenito ne proizvode nikakav učinak. Stoga je potrebno obratiti se prirodnim “celulitnim maramicama” kao što su zdrava prehrana, tjelesna aktivnost, suho četkanje kože i snažan anti-celulitni napitak iz prirodne hrane. Recept za jedan od učinkovitijih anticelulitnih napitaka je svakako i jedan od najstarijih i najpoznatijih – voda s limunom i paprikom.

Image result for celulit

Sve što ovdje morate napraviti, da bi ste dobili ovaj čudotvorni napitak jeste sljedeće:

Potopite limun u 500 ml vode i dodajte na to pola kašike mljevene paprike, po mogućnosti crvene (neki čak preporučuju i chilli). Progutajte piće i konzumirajte ga jednom dnevno i trebali bi vrlo brzo osjetiti prve napretke.

Limun je prirodni detoksikant koji uspjeva zbog svoje konzistencije da izdvaja iz organizma toksine i štetne tvari koje utiču na proizvodnju celulita. Bogat je pri tome bioflavonoidima i vitaminom C, što mu daje dodatno protuupalno djelovanje. To je antioksidans koji regulira slobodne radikale, te potiče stvaranje kolagena i elastina.

Image result for limun

Cayenne Pepper je prirodni spaljivač masnoća koji ubrzava vaš metabolizam. Koristi se u mnogim kozmetičkim anticelulitnim proizvodima kako bi se ubrzala cirkulacija i eliminacija narančine kore koja se stvori na vašem tijelu, pretežno na butinama i kukovima.

Related image

Ovo piće je ljutio i ne preporučuje se baš osobama s osjetljivim želucem.

Napomena: Svaki organizam različito reagira na sastojke ovog pića, stoga se prije upotrebe savjetujte s liječnikom!

Izvor: Lovesensa

Preporučujemo
Loading..