Katarina Kolozeus, bivša voditeljka, donijela je nekonvencionalnu odluku nakon udaje za poznatog pevača Ljubomira Peručića – odlučila je zadržati svoje djevojačko prezime umjesto da uzme muževo prezime, što je uobičajena praksa. Iako ova odluka nije u skladu s društvenim normama, Katarina je javno objasnila svoju motivaciju za ovu nekonvencionalnu odluku.Katarina je istaknula da je brak za nju manje važan aspekt života i da ju je Ljuba podržao u odluci da zadrži svoje prezime. Iako njen suprug nije imao problema s ovom odlukom, bilo je drugih koji su je kritizirali zbog toga.

Međutim, Katarina je ostala dosljedna svojoj odluci i borila se za svoje vlastito prezime, Kolozeus. Ona naglašava da je navikla na svoje djevojačko prezime i da je to njen identitet koji ne želi napustiti.

Odluka da zadrži svoje prezime, dodajući muževo iz poštovanja prema njemu, čini se Katarini kao najbolji izbor. Smatra da tradicija da žena preuzima muževo prezime nije nužna i da zadržavanje vlastitog prezimena može biti jednako legitimna opcija. Ovaj potez Katarine odražava njezinu vlastitu autonomiju i stav prema braku.

Ova odluka izazvala je različite reakcije u javnosti, ali Katarina ostaje čvrsta u svojoj uvjerenosti da je zadržavanje vlastitog prezimena bio pravi izbor za nju i njen odnos s mužem Ljubom.Katarina je pojasnila svoju odluku, istakavši da je Ljuba razumio da brak nije glavni aspekt njenog identiteta, podržavajući njenu odluku da zadrži svoje prezime. Iako nije imao nikakvih primjedbi, bilo je ljudi koji su komentirali njenu odluku. Unatoč kritikama, Katarina je ostala čvrsta u svojoj odluci, branila je ono što smatra ispravnim i isticala svoju naklonost prema svom porodičnom prezimenu.