Home Zdravlje Mnoge žene primjete da im se prije menstruacije zna pojaviti smeđi iscjedak:...

Mnoge žene primjete da im se prije menstruacije zna pojaviti smeđi iscjedak: Ako se to dešava i vama, trebali biste onda ovo da znate

2173
0

Kada je riječ o zdravlju žena, većina uopće nije svjesna da njihov menstrualni ciklus može biti jedini pokazatelj koji im je potreban kako bi im pokazali koliko su zdravi i šta bi trebali činiti u smislu dobrobiti.

Ono što nije rijedak fenomen, a kojim se barem jednom u životu susreće svaka ženska članica je pojava smeđe boje koja se obično pojavljuje u razdoblju prije menstruacije, što, prema mišljenju stručnjaka, ne predstavlja ništa ozbiljno, pa nema razloga za brigu o tome ili da je uzrok panike. U osnovi, to je bio krvni ugrušak koji se držao u maternici duže nego što je bio potreban, a tijelo je tada riješeno pri pripremi tijela za sljedeći ciklus.

Naime, ovo je najčešći pokazatelj da postoji neki poremećaj u vašem menstrualnom ciklusu, i iako to u početku možda ne zvuči tako bezopasno, u stvarnosti jest. Naime, to se s vremena na vrijeme dešava svakoj ženi, i to je razlog zašto je menstrualni ciklus ponekad završen na nekoliko dana, ili može biti odgođen u odnosu na datum kada ste izračunali da biste trebali primiti mjesečnicu tog mjeseca.

Međutim, ono što je karakteristično za takve slučajeve je da se uglavnom nakon pojave ove smeđe dispneje, menstruacija najčešće razlikuje od onoga na što ste navikli, i to je tako normalno za menstruaciju koja će biti obilna u u odnosu na vašu normalnu. Međutim, to nije razlog za paniku.

Izvor: Magazin Dan

Preporučujemo
Loading..