Novo

Mnoge trudnice se ne bi usudile na ovakav stajling! Bogdana se utegla, a jedan detalj svi komentarišu: Evo kako izgleda pred porođaj (FOTO)

Moramo da kažemo kako je Bogdana Rodić pre nego što se udavala za poznatog Veljka Ražnatovića bila jedna sasvim obična devojka iz Titela za koju verovato nikada ne bismo mogli da čujemo da nije pred oltara odvela jednog od najpoželjnijih neženja u Srbiji kako su navodili mediji.

Bogdana i Veljko imaju sina kojem su dali ime Željko a on je ime dobio po Veljkom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu koji je pre 22 godine ubijen u beogradskom hotelu. Kako je postala snaha jedne od najpoznatijih folk pevačica na našim prostorima Svetlane Cece Ražnatović tako se i Bogdana našla kao selebriti ličnost i o njoj se jako četo piše u medijima.

Ponovno je ona u drugom stanju i kako je presretni tata objavio na svom Instagramu njih dvoje opet čekaju dečaka a mali Željko će uskoro postati staiji brat. Oni su već izabrali i ime i dečaka će se zvati Krstan a buduća mama uživa u blagoslovenom stanju koje joj očito prija što se može da vidi na njoj kada god se pojavi u javnosti. Ona se kao i svaka žena u trudnoći udebljala malo ali joj trudnički stomak odlično pristaje a ona zna i da izabere stajlnig koji ističe njenu liniju i lepotu.

Također, na slici koju je poslednju objavila može da e vidi da ona izgleda kao neka kraljica iz crtanih filmova ili bajki jer je obučena u potpuno belu kombinaciju koja se sastoji od bijelih pantalona i čizama za snijeg dok na sebi ima i skupocjenu bijelu bundu poznatog brenda. Ona se slikala u društvu svog psa ljubimca a njeno lice krasi prekrasan osmijeh koji pokazuje koliko uživa.