Novo

MLADIĆEV SIN CMIZDRI K’O CURICA: “Moj otac UMIRE, a ne žele ga pustiti na SLOBODU – NAŠ NAJVEĆI HEROJ ovo nije zaslužio, GDE JE TU PRAVDA?”

Odbrana osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića očekuje da Haški tribunal ponovo prolongira iznošenje usmene žalbe na prvostepenu presudu, koja je bila zakazana za 24. august, obzirom na loše zdravstveno stanje optuženog.

Sin ratnog zločinca Darko Mladić kandidat za predsjednika ...

Tako je, barem, kazao Darko Mladić, sin osuđenog ratnog zločinca, koji je istakao da svi očekuju da Haški tribunal na kraju ipak dopusti puštanje Mladića na slobodu radi potreba liječenja i svi potrebnih medicinskih pregleda koji bi se trebali obaviti u Srbiji, jer navodno Ratko ne vjeruje doktorima u Holandiji.

“Odbrana i dalje očekuje da Vijeće usvoji žalbu, te da će general Mladić biti slobodan čovjek 24. ili 25. augusta, kako bi mogao da se vrati u Srbiju zbog potreba liječenja. Ja, lično, sam razočaran što Haški tribunal odbija da vidi u kakvim uslovima njihovi zatvorenici moraju da borave, i kako je zapravo Haški tribunal kriv što se zatvorenicima, prvenstveno mom ocu, pogoršava zdravstveno stanje iz dana u dan. Ovo je nečuveno. Veliki srpski heroj nije ovo zaslužio. Ovo nije nikakva pravda.” zaključio je Darko Mladić.

Od svih zločinaca i masovnih ubojica koje sam upoznao Ratko Mladić ...

Inače, od ranije se zna da su već Mladić junior i odbrana u više navrata zahtijevali da se osuđeni ratni zločinac pusti na slobodu zbog potreba liječenja, te su čak pristali da Mladić bude vraćen u Haag kada se oporavi, naravno da mu se pritome obezbijede bolji uslovi za boravak tamo.

Šta vi mislite o ovome? Da li je ovo ispravna odluka ili pak ne bi trebalo da se Mladić pušta van, obzirom na to kako je na kraju završio Vojislav Šešelj koji već godinama u Srbiji živi bolje i zdravije od pola stanovništva, a vodi se kao smrtno bolestan i očito se ne planira vraćati u zatvor.

KONAČNI SLOM ČETNIČKOG VOJVODE: Šešelj pao u depresiju nakon ...