Kada se ova priča pojavila na društvenim mrežama, svi su komentirali kako se za nju može reći kao da je scena iz nekog horor film.

Upozoravamo vas odmah na početku da je ovo samo za najhrabrije i najizdržljivije.

Kako priča kaže, jedan mladić se jedne noći vraćao umoran kući kad je vidio kako jedna lijepa djevojka stoji kraj puta i pokušava da zaustavi neko auto. Zaustavio je automobil i ponudio joj vožnju do grada u koji je išao, na šta je djevojka pristala. Prijateljski su razgovarali, smijali se i brzo su došli do svog odredišta, gdje je djevojka napustila vozilo.

Uskoro je mladić shvatio da je djevojka zaboravila svoj šal u automobilu. Sjećao se iz njihovog razgovora odakle je i odlučio vratiti ga sljedećeg dana. U obližnjem selu posjetio je nekoliko kuća, ali prije nego što je odlučio odustati, vrata posljednje kuće otvorili su jedan stariji muškarac i žena, a on je pomislio da su to roditelji autostoperke

Čovjek se šalio i zahvalio mu se, a njegova je supruga odlučila objasniti mladiću da taj šal koji je vratio zapravo pripada njihovoj kćeri, ali da je ona mrtva već 10 godina. Bila je upucana upravo na mjestu gdje ju je mladić vidio i potom pokupio, a svake godine u isto vrijeme oni otvaraju vrata ljudima koji nose isti taj šal u svojim rukama.

Šta se zapravo tu desilo? Da li su roditelji možda sve slagali, da li se mladiću pričilo sve to? Ali odakle mu onda taj šal u autu? Šta Vi mislite?

Izvor: Novi.ba

Preporučujemo
Loading..