Zanimljivosti

Mladić je seo na šolju, i osetio STRAŠNU bol! Kad je pogledao unutra, NOGE MU SE ODSEKLE: Sve je bilo krvavo…

Za danas, vrlo interesantna, ali i vrlo morbinska priča koja nam stiže, pogodili ste – iz Azije.

Navikli smo iz tih dijelova vidjeti i čuti svakakve stvari, a ono što ćemo vam danas reći graniči se s nadrealnim. Dobro znamo da su u zemlji izlazećeg sunca zmije vrlo česte, sve je to normalno, jer su zemlje pune vlažne klime.

To je perfektno stanište za njih i one jednostavno uživaju biti tamo, ali ujedno su i prve na popisu za odstrel. Za razliku od Evrope, zmije su na dnevnom jelovniku u Aziji, a od njih se prave vrlo zanimljivi specijaliteti. Ali, sve azijske zemlje na svojim neistraženim područjima imaju i prava čudovišta od zmija, pitone duge i do 10 metara, što zaista izgleda zastrašujuće.

Ali, činjenica kako čak i u predgrađima višemilionskih gradova hladno možemo vidjeti kako veće zmije polako pužu kao da se ništa ne događa, pokazuje koliko su se udomaćile. Nismo niti jednom imali situaciju da zmija uđe u kuću ili stan, a zaprepašteni domaćin se zaledi od straha kad vidi šta ga je u kući dočekalo. Danas vam donosimo priču koja se dogodila prije nekoliko dana u Maleziji, a koju je prenio poznati engleski BBC.

Jedan mladić je sjeo na zahodsku šolju u svom stanu i osjetio je u jednom momentu užasnu bol jer ga je nešto ugrizlo. Trznuo se kad je vidio da je šolja krvava i da ga je mali piton ugrizao za genitalije. Odmah je pozvao hitnu pomoć, a njegovu je sliku objavila ova poznata engleska stranica.