Novo

Mladić iz Požege dobio 20.000 evra na ruke da op*odi Nemicu.. Otkrio kako je dobio posao, ŽALI SAMO ZA JEDNIM…

Svi smo svesni odavno još da je vreme u kojem trenutno živimo jako teško , te da ekonomska situacija nažalost dovodi do toga da ljudi doslovno nemaju šta da jedu , jer su cene sve visočije , dok su plate na istom . Naime , da ima posla ko hoće da radi može da vam pokaže i današnja priča , a koja je mnoge ne samo iznenadila , već i šokirala . Naime , reč je o jednom ” poslu ” , a koji je se mladiću itekako isplatio . Naime , jedan momak ima 244 godine , te je iz Požege kod Srbije , a javio je se na jedan oglas koji je video u Beču.

Dakle , on je po dolasku na razgovor morao da odradi jedan intervju , a posle njega je morao da da krv na analizu kakko bi se ispostavilo da je potpuno zdrav. Naime , njemu su rekli tada da mora da spava sa tuđom ženom , te da ona mora da zatrudni , na šta je se on svakako šokirao , te bio blizu toga d aodustane , ali mu je rečeno da će tada da ima 20 ili 30 hiljada evra , a na šta je odma pristao . Dakle , on je dobio i hotelski smeštaj , a onda je agent došao po njega da odradi prvi posao: “Od mene se tražilo da imam odnose sa tom ženom dok test ne pokaže da je zatrudnela. Potpisao sam ugovor koji me obavezuje da nikada neću ništa potraživati od njih i odradio svoje.

Kada sam video par koji me je angažovao, odmah mi je bilo jasno da je razlika u godinama ogromna. Muškarac je stariji od žene sigurno više od 25 godina i sigurno zbog toga nisu mogli da imaju decu. Iz prve nam nije uspelo, ali posle nekoliko puta imali smo sreće da žena, kojoj ime, kao i njenom suprugu, nikada neću saznati, ostane u drugom stanju” – kaže on. Ostatak ovde.