Novo

MLADEN VULETIĆ ŽESTOKO PROZVAO ŽENU SAŠE POPOVIĆA ZBOG IZGRADNJE CRKVE! AUHH PALE SU TEŠKE REČI!

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste mogli da zaključite danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču. Bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić poznat je domaćoj javnosti jako dobro, i to zbog svog učešća u rijaliti programima, ali sa vezama koje je on imao, a koje su bile itekako turbulentne.

On je čak bio i sa Dalilom Dragojević, koja je svog muža prevarila javno, i to prošle sezone. Ali, Mladen se sada smirio, oženio se sa također bivšom rijaliti učesnicom, Jelenom Pešić, koja je kasnije počela da radi kao voditeljka na RED televiziji, oni su dobili kćerkicu Milu i sada uzivaju u porodičnom životu. Međutim, desila se jedna situacija o kojoj bruje domaći mediji, a kako ste i sami mogli da zaključite, radi se o tome da je on prozvao pjevačicu Suzanu Jovanović, koja je inače supruga poznatog Saše Popovića.

Naime, radi se o tome da je Mladen očigledno bio jako ljut sa time što pjevačica nije donirala niti jedan dinar u prikupljanju sredstava za izgradnju crkve u Ralji, odakle je ona inače rodom, pa je on izrevoltirano napisao sljedeće: “Suzana Jovanović rodom iz Ralje pored Smedereva nije htela da da dinar za izgradnju crkve u Ralji”, napisao je Mladen, dok mu Suzana na prozivke još nije odgovorila. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.