Zanimljivosti

MLAD MJESEC ČINI ČUDA, VEČERAS OBAVEZNO URADITE OVE 3 STVARI: Život će vam se promijeniti NA BOLJE! PROBAJTE I UVJERITE SE

Ukoliko vjerujete u astrologiju, onda je ovaj današnji tekst definitivno nešto za vas.

Naime, prije 3 dana smo zvanično ušli u period mladog mjeseca, za koji eksperti u ovom području tvrde da je period kada se počinju mijenjati neke stvari u našim životima. Naime, oni smatarju da te promjene kreću u ovom periodu i da vam je tada uspjeh prosto zagarantovan, te da ćete preći sva svoja očekivanja.

Ipak, kako bi vam moć Mladog mjeseca mogla pomoći, vi morate obavezno uraditi ove tri stvari, tj. morate ispoštovati ova tri jednostavna rituala.

 

Natjerajte se da povjerujete u stvari koje smatrate nemogućim

Ukoliko ne vjerujete da će stvari da krenu nabolje, onda sasvim sigurno i neće. Trebate iskoristiti svu tu kosmičku energiju, a to ćete da uradite tako što ćete da stanete ispred svog ogledala, pogledate sebe u oči i onda jasno i glasno kažete da sada živite u nadi, te da čvrsto vjerujete da će vam se dogoditi najbolje stvari i da će se ostvariti sve što poželite. Ovo obavezno morate izgovoriti sa velikim uvjerenjem i tek tada će se to i desiti jer će univerzum da osjeti da vi u ovo iskreno vjerujete, pa će vam i pomoći.

Budite zahvalni svom tijelu

Mladi mjesec može da utiče i na naše organe, prvenstveno na našu kičmu, tj. vratni predio, na našu štitnu žlijezdu, ali isto i na glasne žice, naročito kod ljudi koji su rođeni u znaku Djevice. Ovaj ritual koji treba da se sprovede ima itekako veze i sa čuvenim zakonom privlačnosti, a trebate samo da zauzmete položaj u kojem se osjećate najprijatnije i da onda tiho izgovorite kako vi poštujete i volite svoje tijelo i pazite na njega tako što se zdravo hranite.

Nastavak pročitajte OVDJE.