Home World Misteriozni snimak iz Černobilja sve zaprepastio: Ovo je natjeralo ljudima strah u...

Misteriozni snimak iz Černobilja sve zaprepastio: Ovo je natjeralo ljudima strah u kosti, iznenada se pojavilo stvorenje neobjašnjivog oblika (Video)

1516
0

Jedna veoma znatiželjna djevojka koja je naravno željela ostati anonimna, otišla je u Černobil s namjerom da konačno razbije brojne mitove oko radijacije koji godinama već kruže za taj grad.

Prethodno je izjavila da za nju ne postoji previše rizično putovanje ili višak štetnog zračenja. Prije sedam godina s radošću je razgovarala o analizi štitne žlijezde za koju su liječnici morali ubrizgati radioaktivni tenecijum.

“Ja sam radioaktivna djevojka i bilo mi je jako zabavno, napisala je u opisu ispod snimke na Youtube kanalu. Pokazala je na videu da hoda na udaljenosti od 5 kilometara od nuklearne elektrane u kojoj se dogodila najveća nuklearna katastrofa otkad čovjek ima u svojoj ruci uređaj za mjerenje zračenja. U pozadini se vidi nuklearna elektrana u kojoj je jezgra eksplodirala, ali se tokom snimanja može primijetiti nešto čudno kako se pomiče i niko ne može razumjeti o čemu se radi.

Postojalo je stvorenje neobičnog oblika koje se pokušavalo sakriti … Nije poznato je li to nešto što je autor slike primijetio, a možete ga vidjeti u prilogu i uvjeriti se sami. Obratite pozornost na tačno 1:09

Podsjetimo, katastrofa u Černobilu dogodila se 26. aprila 1986. godine, nakon što je jezgra nuklearne elektrane eksplodirala. U požaru i eksploziji ogromne količine radioaktivnih elemenata puštene su u atmosferu, koja se proširila na veći dio Evrope i zapadnog SSSR-a. Černobilska je katastrofa bila uzrok koji je doveo do brojnih hroničnih bolesti i 53 izravne smrti.

Prema izvješćima, kada je neočekivani uticaj energije uzrokovao eksploziju zgrade i pucanje zaštitne posude, tehničari su eksperimentirali. Bivši direktor Igor Gramotkin, tvrdio je da bi bilo potrebno 20 hiljada godina dao područje od 19 km udaljeno od Černobila bude osposobljeno za život.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..