Novo

MISTERIOZNA sm*t “Princeze od Dedinja”: Tr*gedija naše pevačice čiji je život država KRILA od javnosti!

Mirjana Mijatović je rođena kao ćerka glumice Sibine Mijatović i jugoslovenskog političara i narodnog heroja Cvijetina Mijatovića. Rođena je u Ljubljani a kada je imala samo devet godina pog inula joj je majka u saobraćajnoj nesreći, a Mira je ostala sa ocem i četvorogodišnjom sestrom.

Posle nekog vremena njen se otac ponovno oženio, i to sa poznatom glumicom Mirom Stupicom a ubrzo je izabran i za predsednika PRedsedništva SFRJ, bio je drugi čovek posle Tita, a od tada život ove porodice počinj da se drži u strogoj tajnosti. Preselili su se u vilu na Dedinju, a Mira je i njena mlađa sestra Maja dobile su nadimak Princeza od Dedinja.

One su imale sve što su poželele bile su vesele i druželjubljive te su uvek bile okružene velikim brojem prijatelja. Mirjana je naročito volela da pravi žurke u vili na Dedinju a na njih su dolazile sve velike face 80 tih godina kao što su : Milan Mladenović, Bojan Pečar, Dušan Gerzić Gera, Bebi Dol, Margita Stefanović, sestre Udovički, Sonja Savić… Nažalost, sa društvom tih godina, stigli su i nark?tici. “-Miru pamtim kao devojku sa izuzetnim osmehom i mnogo energije. Po obliku glave i po frizuri me je podsećala na Avu Gardner. Znam je iz zdrave faze. Kad je pala na dr*ge, izbegavala je da dolazi. Čuli smo se telefonom. Nije smela da me gleda u oči. Maja je bila nepredvidiva devojka. Mira je bila mirnija. Možda je to njihovo ponašanje bilo programsko, da bi se revanširale ocu. Ne mogu to da tvrdim. Deca 80-ih su programski bila navučena na d*ogu ” rekao je jednom prilikom Petar PEca Popović. Ostatak čitajte ovde.