Novo

Misteriozna SMRT u motelu kod Bijeljine: Aleksandra nađena MRTVA, dečko video prizor, a otac SUMNJA u sve

U nastavku današnejg članka pisat  ćemo o crnoj hronici , a koja je u psolednje vreme postala neizostavan deo naše svakodnevnice. Naime , mnogo je nerazrešenih zločina , koji sami po sebi ulivaju strah u kosti.  Upravo takva je misteriozna smrt Aleksandre Petrović , a koja je se dogodila nedavno u jednom motelu u Bjeljini , a kako saznajemo policija i dalje istražuje okolnosti koje su vezane za ovaj slučaj. 

Naime, kako smo uspeli da saznamo ona je nedavno boravila sa svojim dečkom u jednom motelu u Bjeljini , a kada je ustao u sred noći zatekao ju je obešenu u kupatilo , nakon čega he odmah pozvao policiju i hitnu , te im isto ispričao: – Tragični događaj policiji je prijavio lekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Devojka je pronađena ispred motela, jer ju je, navodno, tamo izneo dečko, koji ju je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je, navodno, rekao, kada je ušao u kupatilo, doživeo je šok, jer je devojka visila, pa ju je skinuo i izneo ispred motela – priča izvor i dodaje da je mladić ispitan u policiji. Prema rečima našeg izvora.

Naložena i je i obdukcija , dok se istrage i dalje provode , jer se sumnja da je moguća isceniranost samoubistva kako bi se prikrili tragovi ubistva. Njen otac Rajko je potvrdio za medije da je ona nastaradala u Bjeljini , te istakao sledeće : – Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Moja ćerka je bila lepotica kakve nema u Mačvi, u osnovnoj i srednjoj školi je učestvovala na raznim takmičenjima, preko 25 zlatnih medalja je osvojila – priča neutešni otac i objašnjava da s ćerkom nije bio u kontaktu dve godine, ali je iz razgovora s njenim prijateljima shvatio da nije odavala utisak osobe koja želi da se ubije. Ostatak teksta pročitajte ovde.