Novo

Misteriozna smrt SRPKINJE digla celu Nemačku na noge: Klupko se odmotava, inspektori otkrili JEZIVE detalje!

Mnogo je slučajeva koji mogu da izazovu neželjenu nelagodu čak i kod osoba koje uopšte ne poznaju neku žrtvu, već su za to sve saznali kroz medije i društvene mreže.

Niko ne može zamisliti kako se tek onda osjećaju porodice stradalih, osobe koje su izgubile svoje voljene.

Na žalost, jako puno tih slučajeva nikada ne bude riješeno, zbog čega neke porodice nikada ne saznaju šta se tačno dogodilo, ili eventualno počinioci nikada ne budu pronađeni. Mnogo naših ljudi sa ovih prostora, živi širom svijeta, ali niko ne zna kada ga nešto loše može zadesiti.

Današnja priča tiče se jedne gospođe koja je živjela u Njemačkoj, a porijeklom je iz Srbije, koja se samo našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Naime, prema najnovijim informacijama do kojih smo došli, ona je bila u kući u momentu kada je provalnik ušao u nju. Mira K. (66) pronađena je mrtva u svom domu u Minhenu, u Njemačkoj, a njena cimerka je bila ta koja je pronašla tijelo, te odmah pozvala nadležne organe.

Mada je istraga i dalje u punom toga za sada je poznato da je umrla 28.12., a sudeći po masnicama koje ima na tijelu, zaključak je da je ubijena udarcem nekim tupim predmetom u glavu. Tijelo joj je bilo pronađeno oko 21 sat, a policija i Hitna pomoć su vrlo brzo bili na licu mjesta, ali su tu mogli samo konstatovati smrt.

Ubica je navodno ušao kroz prozor, koji je bio pun pukotina, a dijelovi prozora su još uvijek na DNK ispitivanju. Inače, Mira je imala i njemačko državljanstvo, a za sad je aktuelna teorija da je provalnik htio da uđe u kuću u nadi da će je opljačkati, a nije znao da je Mira u kući, kojoj je onda presudio i potom pobjegao sa mjesta zločina.