Novo

MISLIO DA IMA BUBULJICU, A ONDA MU JE IZ ČELA ISKOČILO OVO: KAD JE OTIŠAO KOD LEKARA, USLEDIO ŠOK (VIDEO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne teme , a za koju ne sumnjamo da će mnoge pd vas da ostavi u šoku . Naime , godinama smo svedoci kako je internet zavladaao svetom , te pored toga što je loše uticao na naše mlađe generacije , jer je se sve svelo na mobilne telefone , ipak je doneo i mnogo toga dobrog . Samim tim i sa pojavom društvenih mreža vidljivo je da su ljudi zaboravili kako one usitinu funkcionišu , pa danas možemo da posvedočimo brojnim ispovestimam , ali i nekim zanimljivim trikovima koji nam itekako mogu da budu od pomoći .

Dakle , i dnaašnja priča je upravo takva , a radi se o tome da je itzvesni Džek Holms ispričao kako je imao jedan problem na koži , a radi se o tome da mu je se pojavilo na čelu nešto nalik biubuljici , a za što je on mislio isprva da je upravo o tome reč . Naime , nakon što je od otoka krenulo oko da mu se zatvara on je se uputio u bolnicu , te je se saznalo da je reč o ujedu konjske muve , a ppored toga trpeo je zadirkivanje na poslu , jer su mu svi govorili da izgleda kao da je se potukao sa Majk Tajsonom.

@jack_holmes1

Normalisation! Be careful folks! #ITriedItIPrimedIt #amazonprime #fyp #ElectrifyTheMini #liveforthechallenge #goviral

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Naime , njegova supruga je pokušala čak i da iscedi bubuljicu , ali joj nije uspelo. Nakon toga sam osećao samo veliki bol. Sutradan sam morao da odem u bolnicu – rekao je Džek. Dakle , u bolnici mu je očišćena rana , a iz koje je zapravo izašla larva . – Gledao sam kako se nešto što je iskočilo iz čela, koprca na maramici – dodaje Džek. Vaša mišljenja ostavite u komentar.