Novo

Mirko otišao sa švalerkom u šoping, tamo naleteo na ženu i taštu, OVAKVU MAK*AŽU još niste videli…

U nastavku današnejg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastvku . Naime , u podlednje vreme mnogo je priča koja se tiče prevare kko u vezama , tako i u brakovim ,a kkoja je postala na neki način normalna . Naime , danas nažlost na prste jedne ruke možete da izbrojite srećne parove koji žive u skaldnim odnosima , jer je vreme došlo da se od prevare ne ustručaaju kako muškarci , tako i žene. Ipak , žene to rade malo lukaavije , te ih je dosta teže odkriti od muškaraca.

Sa muškarcima je to posebna priča , jer oni odmah pokazuju jasnu promenu , a reč je o tome da počnu da teniraju , iznenadno se sređuju , kupuju skuposcene parfeme i odeću i slično . Oni koji ipamk ne razmšljaju ostavljauu odključane telefone na videlo ,a sa sve orukama i pozivima , kao i sa ključnim rečima za pretraživanje . Naim e , danas imamo i muškarce koji odu korak dalje , nadajući se da ih niko neće prepoznati , a to je da se saljubavnicom upute u tržni centar.

Upravo takva je i današnja priča ,a reč je o tome da je jedan muškarac otišao u tržni sa ljubavnicom , a kada je video da nailazi njegova supruga sa majkom . Naime , ona je se šokirala kada je videla da se drže za ruke , pa je krenula ljubavnicu da tuče , dok je se punica trudila da ih rastai . Fotografiju vam ostaljamo u prilogu , a vaša mišljenja šišite u komentare.