Home Novo Minići, helanke, učenicama sve poispadalo u školi: Dolaze kao starlete na čas,...

Minići, helanke, učenicama sve poispadalo u školi: Dolaze kao starlete na čas, kad vidite šta sve rade zgrozit ćete se

1378
0

Na društvenim mrežama su prije par dana osvanule fotografije ovih mladih djevojaka, koje dolaze u školu obučene kao da su krenule u noćni izlazak.

Helanke, uske haljine, kratke suknje … tinejdžerke u Rusiji mnoge su ušutkale. Ispod pogledajte šta rade i kako se oblače kako bi privukli pozornost. Zbog nekih koji su dolazili u iznimno provokativnim kombinacijama odjeće slijedilo je izbacivanje iz škole, ali činilo se da ih to ni najmanje ne dodiruje i kao da nisu bili svjesni sankcija koje mogu podnijeti zbog svoje odjeće.

      

Mnoge su frustrirale ove fotografije koje kruže na društvenim mrežama i na internetu, a mnogi se pitaju kako su im roditelji dopustili da dođu u školu pred profesore i druge studente u takvim izdanjima.

   

Također, mišljenje većine jeste da su za to krive društvene mreže i fotografije poznatih osoba koje kruže oko njih, kao i serije koje slijede mladi kao što je Gossip Girl, koja se vrti oko tinejdžera koji pohađaju srednju školu i oblače se kao što je prikazano na slikama .

      

Dodajte tome i faktor društva koje od nas očekuje da uvijek budemo u najboljem izdanju kada dođemo negdje, a stvorena je katastrofa. Osobito u slučaju mladih tinejdžera koji još uvijek nisu formirani kao osoba i pokušavaju ih pronaći.

Međutim, u svemu ovome, roditelji bi trebali preuzeti ulogu i osigurati da njihovo dijete nosi kućno obrazovanje, kako se ne bi upuštalo u takve situacije. Šta mislite o ovoj odjeći u školi? Pišite nam u komentarima svoja mišljenja.

  

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..