Miloš Bojanić, poznati pevač, nedavno je razgovarao o svojim namerama da proda svoju luksuznu vilu u Baošićima nakon što ju je renovirao i uložio mnogo novca u nju. Iako je napravio mnogo promjena u svom domu, osjeća teret odgovornosti za održavanje tog doma i organizaciju različitih događaja, poput vjenčanja i proslava. Stoga je odlučio prodati svoj dom kako bi si olakšao život i uživao u drugim aktivnostima.Bojanić je također otkrio svoje teško odrastanje, gdje je kao mladić radio teške poslove dok je istovremeno pohađao školu.

 

Počeo je raditi kao fizički radnik i postupno napredovao u svojoj karijeri do pozicije direktora kompanije. Iako je put bio težak, Bojanić nije žalio ni za čim i smatra da je sve to oblikovalo njegov karakter.Pevač je izrazio svoju emotivnu stranu tijekom intervjua i priznao da ponekad razmišlja o tome kome pripada i koliko je često stavljao sebe na zadnje mjesto kako bi pomogao drugima. Unatoč teškoćama koje je prolazio, Bojanić je ostao vjeran svojim vrijednostima i interesima, uključujući ljubav prema vintage automobilima.

Kroz razgovor i emocije koje je izrazio, Bojanić je pokazao svoju duboku povezanost sa svojim životnim iskustvima i strastima koje ga inspiriraju, uključujući glazbu i hobije kao što su automobili.Bojanić se također emotivno prisjetio svojih mladih dana i teških početaka. Napomenuo je da je uvijek stavljao druge ispred sebe i da mu to nikada nije bilo teško. Pevač je također podijelio svoju ljubav prema vintage automobilima i istaknuo svoj hit “Oči zelene”.Ovaj razgovor otkriva dublju stranu Miloša Bojanića, njegove životne promišljanja i iskustva koja su oblikovala njegovu karijeru i životni put.